Zondag 26 december PgH-viering in Grote Kerk

Zondag 26 december vieren PgH-gemeenten gezamenlijk Tweede Kerstdag in de Grote Kerk aan de Kerkbrink. De vijf wijkgemeenten leveren alle een bijdrage aan de gemeenschappelijke kerstdienst.

Vanuit de Bethlehemkerk, Regenboogkerk en De Morgenster worden die dag geen vieringen uitgezonden. In de Grote Kerk is plaats voor maximaal 50 kerkgangers. Aanvang 10u00. Aanmelding is noodzakelijk via deze link. Uiteraard wordt de dienst ook live gestreamd. Klik hier voor de stream.

Er is een roos ontloken

De dienst staat in het teken van ‘Er is een roos ontloken’, verwijzend naar Maria, de moeder van Jezus. Het beeld van de roos en de schoonheid van de bloem nodigen uit tot bezinning en meditatie, evenals de stekelige doornen van de roos.

Vitamine G viert haar Kerstdienst op Tweede Kerstdag online eveneens om 10u00 vanuit de Diependaalse kerk. Op Eerste Kerstdag is er geen viering vanuit Vitamine G.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.