Zomerfestival Regenboogkerk sponsort het Klusklooster

Een zomerfestival in het centrum van Hilversum. De Regenboogkerk houdt op zaterdagmiddag 9 september op het kerkplein een bonte markt om buurtbewoners en andere belangstellenden kennis te laten maken met de Regenboogkerk.

Het Zomerfestival wordt gehouden van 13u00 tot 16u30 uur. Evenals vorig jaar bestaat het aanbod uit speelgoed, stekjes en boeken. Voor de kinderen is er een springkussen. Zij kunnen zich ook laten schminken of (afwasbaar)laten tatoeëren. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen. Natuurlijk is er koffie, thee en limonade met wat lekkers. En misschien wil jij je eigen cupcake wel versieren! Verder is er volop muziek in de kerk en buiten op het plein.

Klusklooster

Het goede doel is dit jaar het ‘Klusklooster’ aan de Korte Noorderweg 36 in Hilversum. Het ‘Klusklooster’ is een ontmoetingsplek en sleutelclub voor mensen die door samen te klussen elkaar ontmoeten, elkaar spreken, elkaar leren kennen, elkaar helpen en er zo voor de ander kunnen zijn.
Voor meer informatie over dit mooie doel én de bijzondere organisatie waaruit het Klusklooster voortkomt kunt u hier en hier verder lezen.

Zomerfestival Regenboogkerk, Nassaulaan 22 Hilversum van 13u00 tot 16u00. Iedereen van harte welkom.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.