Zoek engelen en wees zelf een buurtengel

In de kerstvakantie kun je op zoek gaan naar engelen in Hilversum. Op 9 plekken staan grote en kleine engelen die je kunt bewonderen. Engelen zijn bijzonder, ze willen je wat vertellen, je beschermen en je helpen.

Klik hier. Dan zie je een kaartje waarop precies staat aangegeven waar alle engelen te vinden zijn. Hoe leuk zou het zijn als er steeds meer engelen bijkomen? Hang zelf een mooie kleurplaat of tekening van een engel voor het raam, zodat mensen weten dat jij een buurtengel bent. Wie weet gaan ze dan zelf ook meedoen.
Bij twee kerken in het centrum van Hilversum staan grote engelen die je iets willen vertellen en laten horen over het kerstfeest. De kerken van de oud-katholieke parochie Sint Vitus en van de de protestantse Regenboogkerk.

Hoopvolle boodschap en voedsel

Er staan ook engelen bij het ziekenhuis Tergooi in Hilversum, bij de Voedselbank en bij een aantal verpleeghuizen. Iedereen kan bij het ziekenhuis en bij een verpleeghuis waar een engel staat, een hoopvolle boodschap achterlaten. En als je langs de Voedselbank gaat, neem dan voedsel mee dat je lang kunt bewaren.

Hier vind je meer informatie.
Klik hier voor de flyer.
van 19 december tot en met 3 januari.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.