16 juni: Zing mee met ‘Psalmen anders’

Het is tien jaar geleden dat het Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk in gebruik is genomen. Deze bundel was eigenlijk nog niet compleet. Bij veel psalmen ontbrak een hedendaagse bewerking. In ‘Psalmen anders’ is dit goed gemaakt: precies honderd nieuwe psalmbewerkingen met schitterend nieuw materiaal. Hedendaagse componisten en dichters hebben liederen in allerlei verschillende stijlen en genres geschreven.

Dwarsdoorsnede

Op vrijdagavond 16 juni is er een zangavond waarin met elkaar liederen worden gezongen uit deze bundel. Aan bod komt een dwarsdoorsnede uit ‘Psalmen anders’, ondersteund door een ad hoc-koor gevormd door zangers uit de Bethlehemkerk, Morgenster en Regenboogkerk.

De muzikale leiding is in handen van cantores Marlene Erdmann en Arno Rog. De liederen worden begeleid door Klaas de Haan, ondersteund door Paul Gruteke (basklarinet) en Sophie Hoogeboom (viool). Ds. Oane Reitsma en ds. Erik van Halsema zorgen voor de toelichting.
Van harte welkom op deze breed-protestantse muzikale avond en laat je verrassen door psalmen anders én vertrouwd!

Datum:          Vrijdag 16 juni
Tijdstip:         Van 20.00 – 22.00 uur; zaal open 19.45 uur
Plaats:           Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263
Kosten:         Geen


Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.