Zangviering Iona Community

Op zondag 23 oktober om 16u00 wordt in de Bethlehemkerk een zangviering gehouden geïnspireerd door de oecumenische Iona Community uit Schotland. Het biedt een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gedachtegoed of inspiratie te verdiepen. Iedereen is van harte welkom

Met name het liturgische gedachtegoed krijgt deze middag ‘handen en voeten’ in een aantal liederen gezongen door een zanggroep van de Bethlehemkerk m.m.v. Annerose Korporaal op vleugel.

Lid van Iona gemeenschap

Teun Kruijswijk Jansen uit Doorn verzorgt toelichtingen. Sinds 2009 is Kruiswijk Jansen lid is van de Iona Gemeenschap in Schotland en Nederland. Hij was ook één van de samenstellers van de liedbundels ‘Liederen & gebeden uit Iona & Glasgow’ en ‘Opstaan’ (Meer liederen uit Iona, Glasgow en de rest van de wereld). In de viering komen acht schilderijen van Corja Bekius aan bod. De schilderijen zijn geïnspireerd zijn op de kleuren en symbolen van het eiland Iona voor de Schotse kust.

Vegetarische maaltijd

Na afloop is er een eenvoudige vegetarische maaltijd. Graag daarvoor aanmelden via de email. Klik hier voor het adres. Klik hier voor meer informatie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.