Workshop Bible Journaling – wegens succes herhaald

Op zaterdag 18 juni is er voor de tweede keer een start-workshop Bible Journaling. Kinderen en tieners gaan creatief aan de slag met een aansprekende Bijbeltekst. Alle deelnemers ontvangen daarvoor ter plekke een knutsel-/schrijfpakket. Na afloop kun je het pakket mee naar huis nemen om thuis verder te gaan met wat je in de workshop hebt geleerd. Deelname is gratis.

Alle kinderen en tieners van ca. 7 tot 14 jaar welkom

De workshop staat onder leiding van Maria den Toom van de Grote Kerk en Rianne ten Voorde van Vitamine G. Van harte welkom zijn alle kinderen en tieners van ca. 7 tot 14 jaar. Je moet zelf kunnen schrijven. Uiteraard kun je ook een vriend of vriendin meenemen.

Maximaal aantal deelnemers is tien. Bij meer aanmeldingen volgt een uitnodiging voor een extra zaterdagmiddag Bible Journaling. Meld je aan bij Rianne ten Voorde. Klik hier voor het mailadres.

Bible Journaling Club

Kinderen en tieners die op 2 april aan de eerste start-workshop meededen, zijn op eigen verzoek een Bible Journaling Club gestart onder leiding van Maria en Rianne. Zij komen op zaterdagmiddag 21 mei en zaterdagmiddag 2 juli bij elkaar. Enthousiastelingen uit de groep van 18 juni kunnen zich ook bij deze club aansluiten. Klik hier voor het mailadres.

Workshop Bible Journaling: zaterdag 18 juni, van 14u00 tot 17u00 in de Diependaalsekerk.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.