Woensdagochtend gebed krijgt vervolg

De Bethlehemkerk bood in de afgelopen veertigdagentijd de mogelijkheid om ieder woensdagochtend bijeen te komen in gebed. Telkens om 7u00. De huidige vaste groep van deelnemers is unaniem enthousiast en wil graag door. Weliswaar is het vroege tijdstip voor menigeen een uitdaging maar het maakt het mogelijk om aan te sluiten voor wie andere afspraken ’s ochtends heeft.

In ieder geval tot Pinksteren is het Stiltecentrum in de kerk telkens geopend voor het woensdagochtendgebed. Op de site van de Bethlehemkerk staat: ‘Voor en vanuit de PgH-gemeenschappen. Iedereen is van harte welkom. We komen bij elkaar om gezamenlijk te bidden, uit de Bijbel te lezen en stil te zijn. Inmiddels is de traditie ontstaan om voor wie wil na afloop koffie of thee te drinken.’

Ook online

Het is ook mogelijk online deel te nemen. Stuur een bericht naar dit emailadres voor de Zoomlink. Via dit mailadres kunnen eveneens gebedsintenties worden voorgelegd.

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.