Welkom in Hilversum

Komende zondag, 7 juli 2024, verwelkomt Bemore+ de gemeenteleden uit De Graankorrel. Afgelopen zondag nam de protestantse gemeente De Graankorrel uit ’s-Graveland afscheid van hun kerkgebouw.

Ze zijn nu samen op weg naar Hilversum waar ze komende zondag hun nieuwe thuis zullen vinden. Samen met alle gemeenteleden zal Bemore+ bouwen aan een warm thuis waar iedereen zich welkom mag weten.

In de dienst staat het volk Israël centraal dat op weg naar het Beloofde Land gaat. Het volk trekt door de Jordaan, richt gedenkstenen op om zichzelf en hun kinderen eraan te herinneren dat God een weg voor hen heeft gebaand door de rivier.

Ds. Annemieke Parmentier en ds. Aster Abrahamsen nemen de geloofsgemeenschap mee op weg naar de toekomst. In deze dienst zullen de tieners overvliegen van de kinderdienst naar de tienerdienst.

Een plus

Vanaf zondag heeft de geloofsgemeenschap dus iets extra’s: een plus. In Bemore+ komen gemeenteleden uit de Bethlehemkerk, De Morgenster, Regenboogkerk én De Graankorrel samen. Later dit jaar zal een aantal gemeenteleden uit de Diependaalse Kerk zich aansluiten.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.