Week van gebed

Lees de update over activiteiten en locaties tijdens de Week van gebed. Het jaarthema Heb God lief en je naaste als jezelf is ontleend aan Lucas 10. Jezus laat in het verhaal van de barmhartige Samaritaan zien wat het echt betekent om je naaste lief te hebben.

Voor deze week van gebed voor de eenheid van de christenen maakten broeders en zusters van het katholieke aartsbisdom Ouagadougou, van protestantse kerken en oecumenische organisaties in Burkina Faso samen een gezamenlijke liturgie. Wereldwijd zijn wij als christenen verbonden met elkaar. Dat komt samen in het wereldwijd gaande houden van het gebed.

De Protestantse gemeente nodigt jou uit. Vier mee en bid mee tijdens de Week van gebed. Let op de juiste locaties en tijden.

 

Oecumenische vieringen

Zondag 21 januari zijn drie oecumenische vieringen:
In de Emmauskerk komen samen de R.K. Parochie Emmaus-Paulus, de Bethlehemkerk en het Leger des Heils. Aanvang 10.00 uur.
In de Oud-Katholieke St. Vitus komen samen Regenboogkerk, R.K. Parochie Onze Lieve Vrouw-Verrijzenis en Oud-Katholieke St. Vitus. Aanvang 9.30 uur.
In De Morgenster komen samen De Kapel, De Morgenster en R.K. parochie H.Hart-H.Joseph. Aanvang 10.30 uur.

 

Dagelijks gebed

Ochtendgebed dagelijks van maandag 22 januari tot en met zaterdag 27 januari, aanvang 7.00 uur in de Bethlehemkerk.
Avondgebed dagelijks van maandag 22 januari tot en met zaterdag 27 januari, aanvang 19.30 uur in wisselende kerken. Voor locaties zie de agenda of het nieuwsbericht van vorige week.

 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.