Week van gebed: gebedsmoment voor kinderen

Midden in de Week van gebed biedt Vitamine G voor kinderen een online interactief programma aan. Een gebedsmoment met samen bidden, muziek en meer. Kaj ten Voorde leidt het programma. Het is op 18 januari van 18u30 tot 19u00. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar Kaj via dit mailadres. Hij stuurt je dan de link voor het programma.

Online gebedsmomenten

Op twee andere momenten in de ‘Week van gebed voor de eenheid’ zijn er online gebedsmomenten voor iedereen. En wel op dinsdag 18 januari en op donderdag 20 januari van 19u30 tot 20u30 uur. Deze online bijeenkomsten komen vanuit Vitamine G en de Diependaalse kerk. Helene Voogdt en Henk van ter Meij leiden de gebedsmomenten. Stuur een mail naar dit mailadres voor een link naar de bijeenkomsten.

Licht in het duister

Gedurende de gehele ‘Week van gebed voor de eenheid’ is de Grote Kerk actief op facebook. Iedere dag met een eigen invulling van het thema ‘Licht in het duister’. Kik voor meer informatie hier. De week duurt tot en met 23 januari.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.