Week van de mantelzorg in Hilversum

Ons land telt bijna 5 miljoen mensen, jong en oud, die langdurig en onbetaald voor een ziek familielid, vriend of buur zorgen.

Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige hulpverleners of vrijwilligers, maar zij geven zorg omdat ze een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Dat maakt de zorg vaak ook zwaar. En hoewel ze die zorg meestal vanzelfsprekend vinden, is dat het niet. Het is bijzonder en verdient waardering.

Elke dag activiteiten, speciaal voor mantelzorgers

Daarom worden in de week van 7 tot en met 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers gezet, want hun zorg mag gezien worden. Ook in Hilversum zijn in deze week elke dag activiteiten, speciaal voor mantelzorgers.
Voor meer informatie of voor het programma kunt u contact opnemen met Dieuwertje Zantingh, diaconaal werker van de Protestantse gemeente Hilversum Tel.: 06 5066 0262, klik hier voor haar mailadres, of klik hier voor meer de informatie van Versa Welzijn.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.