Webinar De Kapel: kerk over een andere boeg?

Moet de kerk het over een andere boeg gooien? Wat betekent dat? Hoe doe je dat? Wat betekent het voor mijn persoonlijk geloofsleven? Deze vragen stelt Tom Mikkers in de zogenoemde Kapelwebinair. Een interactieve lezing waar je via internet aan kan deelnemen op maandag 8 maart om 20u00.

Tom Mikkers is predikant van de vrijzinninge geloofsgemeenschap in Wassenaar. Daarvoor werkte hij ruim acht jaar als algemeen secretaris van de Remonstranten. Mikkers initieerde in die periode diverse vernieuwende projecten. Zijn posteractie deed de nodige stof opwaaien. Opvallende posters, met teksten als ‘Mijn God trouwt ook homo’s’ of ‘Mijn God laat me zelf denken’ verschenen in het straatbeeld en op stations. Ze riepen naast support ook weerstand op. Na een periode bij de EO gewerkt te hebben, is hij nu predikant in Wassenaar.

Aanmelden gaat via info@dekapel.nu. Je ontvangt dan voorafgaand aan de bijeenkomst een link om deel te nemen. De Kapel is de vrijzinnige geloofsgemeenschap in Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.