Warme open huizen Levende Adventskalender

Buiten is het koud maar binnen treffen bezoekers van het open huis van de Levende Adventskalender een warm welkom. Meer dan twintig keer ging er de afgelopen twee weken in Hilversum en Nieuw Loosdrecht een deur open voor een bijzondere kennismaking tussen buurtgenoten.

Ontmoetingen

Elk open huis draait om een ontmoeting met anderen in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij. Buurtbewoners kunnen elkaar zo leren kennen. In de verschillende buurthuizen, kerkgebouwen of privéadressen worden de bezoekers met open armen ontvangen.

De Levende Adventskalender is er tot en met 23 december. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Op elk adres ligt een klein geschenk om de donkere decembermaand wat te verlichten. De Levende Adventskalender is een initiatief van de Bethlehemkerk. Tal van gemeenteleden stellen hun warme huiskamers open. Ook andere PgH-gemeenten nemen deel. Kijk op www.levendeadventskalender.nl voor alle adressen en tijden.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.