Twee dagen wandelen

Zondag 12 mei is er walk&talk na afloof van de BeMoRe-viering in De Morgenster. Zaterdag 25 maakt ‘Wandelen met…’ een lentewandeling.

Walk&talk

Vorige keer stopten we onderweg bij een inheemse wilde zoete (nou ja, meer zuur dan zoet) kers. De voorloper van de kersen die in de winkel kopen. In de Volksverhalen Almanak lees je meer over dit sprookje.

Vooraf aanmelden is niet nodig. We vertrekken een kwartier na afloop van de viering en zijn na ongeveer een uur terug. Er zijn geen speciale wandelschoenen nodig, maar wel schoenen waar je een uurtje op kunt lopen. We vertrekken per fiets naar ons startpunt.

De volgende Walk & Talk’s zijn op 9 juni en 14 juli 2024.

Wandelen met…

Zin om mee te gaan met de lentewandeling in mei? Wij verzamelen zaterdag 25 mei 2024 bij het MCO, Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33. We starten om 10.00 uur en zijn rond 12.30 uur terug. Neem je € 3,- mee voor een kopje koffie/thee onderweg? Geef je uiterlijk vrijdagavond op bij Flora of Conny.

 

 

 

 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.