Walk & Talk na gezamenlijke viering

Na afloop van de viering in de Morgensterkerk op zondagmorgen 5 november is er een Walk & Talk. Dit is een korte wandeling van maximaal een uur; dus voor de lunch zijn weer thuis. Deze zondag houden de geloofsgemeenschappen van Regenboogkerk, Morgenster en Bethlehemkerk een gezamenlijke kerkdienst in de Morgensterkerk. Walk & Talk biedt een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen nu de drie geloofsgemeenschappen in januari samengaan.

Verwonderen

De organisatoren van Walk & Talk laten weten: ‘We lopen vanaf De Morgenster een rondje op de Zuiderheide. Iedereen is welkom en aanmelden vooraf is niet nodig, wel schoenen waarop je een stukje over de heide kunt lopen. We lopen in rustig tempo, zodat er alle tijd is om met elkaar te praten in een ontspannen omgeving. Halverwege stoppen we even om ons te verwonderen over iets in de natuur. Als je de smaak te pakken krijgt: we doen dit iedere 2-3 weken en 5 november is al de 43e keer dat we op pad gaan. We starten een kwartier na de viering, zodat iedereen eerst een kopje koffie of thee kan drinken. Zien we jullie op 5 november?

Walk & Talk, 5 november 11u15, De Morgenster, Seinstraat 2 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.