Walk & Talk: met elkaar natuur ontdekken

Eens in de twee weken trekken na de zondagse viering mensen erop uit om de natuur rond De Morgenster te ontdekken. Onder de noemer Walk & Talk komt telkens een bijzonderheid in de natuur aan de orde. De groep vertrekt omstreeks 11u15 vanaf de kerk aan de Seinstraat voor een wandeling van circa een uur. Voor de wandeling is iedereen van harte uitgenodigd.

Schatten

Onder begeleiding van een aantal natuurkenners is er aandacht voor tal van schatten in de natuur rond De Morgenster. Wat te denken van de trechterspin, de bosaardbei, roofvogels in ’t Gooi, verschillen tussen dennen, sparen en lariksen, beuken en eiken, herten en reeën, de grote waarde van mestkevers. Tal van schatten zijn al de revue gepasseerd en toegelicht.

Een keertje meelopen? De komende Walk & Talks staan gepland op 28 augustus en 4 september. Zaterdag 17 september is er een extra Walk & Talk, een bijzondere in verband met het startweekend van De Morgenster van 14u00 tot 16u00. Vervolgens weer om de twee weken op zondag. De agenda van de PgH-site publiceert telkens de data.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.