Walk & talk – Loop en ontmoet

Loop jij mee? Ontmoetingen en gesprekken met elkaar in de frisse buitenlucht. Over diepzinnige onderwerpen en alledaagse zaken. Mooie natuur in de omgeving van De Morgenster in Hilversum Noord. Wandelingen van ongeveer 60 minuten op zondagmorgen.

De initiatiefnemers – Anke Liefbroer, Jeannet Appelo, Hans en Anke van Vliet – melden het volgende.

We lopen twee-aan-twee coronaproof. Onderweg stoppen we één keer om ons te verwonderen over een bijzonderheid in de natuur. Natuurlijk zal koffie/thee met een versnapering niet ontbreken. Centraal staat de ontmoeting met elkaar. Ons motto is ‘walk & talk’ oftewel ‘loop en ontmoet’.

Seinstraat 2 om half twaalf vanaf 18 oktober

  • Voor wie? Voor iedereen die zin heeft en in staat is om een uurtje te lopen in rustig tempo. Ook als je de zondagse viering gemist hebt, ben je van harte welkom.
  • Duur? Maximaal 60 minuten, dus je bent thuis voor de lunch.
  • Waar? Nabij de Morgenster op de Zuider- of Westerheide.
  • Vertrek? Om 11.30 uur vanaf De Morgenster, Seinstraat 2 op zondag 18 oktober 2020. Vervolgens iedere twee weken, dus op 1 november, 15 november en 29 november.
  • Fiets meenemen.
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.