Vruchten van de Geest op de Floriade

De Vruchten van de Geest. Onlangs het jaarthema van de PgH. Onder de noemer Fruitfulcity nu het thema van de kerken op de Floriade in Almere. In de tuin van Fruitfulcity bieden de kerken bijzondere programma’s aan.

De kerken van Almere vragen aandacht voor de pracht van de natuur en voor de zorg voor de aarde. In de tuin zijn allerlei planten en kruiden te zien en te ruiken en kunnen bovendien prachtige kunstwerken over de vruchten van de Geest worden bewonderd. Bij deze kunstwerken is een vragenlijst over duurzaamheid beschikbaar. 

Tiny Church

Met het project Fruitfulcity hebben Almeerse kerken een eigen plek op de Floriade in Almere. In hun tuin vol planten en kruiden en in de Tiny Church is van alles over spiritualiteit en duurzaamheid te zien en beleven. Daarnaast zijn er workshops en ontmoetingen waaraan iedereen kan deelnemen. De komende maanden staan er nog tal van activiteiten op stapel.  

In de Tiny Church leiden voorgangers uit Almere een korte viering op de zondagen rond 12u00 uur, waarin iedere week een andere vrucht van de Geest wordt behandeld. Een schema is te vinden in de online agenda van Fruitfulcity. Klik daarvoor hier.

Kaartjes bestellen

Tot en met zondag 24 juli heeft de Floriade een speciale zomeractie. Wie er gebruik van wil maken, voert in de online ticketshop de actiecode ‘FLO22’ in. Er verschijnt dan een mogelijkheid om maximaal vier kaartjes te kopen voor 15 euro per stuk. Vervolgens kan een parkeerticket geselecteerd worden voor 0 euro. De voordelige entreekaarten zijn elke dag geldig tot de sluiting van de Floriade op zondag 9 oktober.

Klik hier voor het introductiefilmpje van Fruitfulcity

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.