Vrijwilligers gezocht voor uniek project 80-plussers

Voor het project ‘Verbinding in de eigen wijk’ zijn Stichting Present Hilversum en Versa Welzijn in samenwerking met de Protestantse gemeente Hilversum op zoek naar vrijwilligers.

Waar loop je warm voor?

Vrijwilligers wordt gevraagd tussen half januari en half februari een aantal huisbezoeken af te leggen aan mensen van 80 jaar en ouder in de wijk Kerkenlanden. Op die manier brengen de welzijnorganisaties door middel van een vragenlijst wensen en behoeften van de ouderen in kaart. Waar lopen zij echt warm voor? Dit alles om vervolgens voor deze groep een aantal gerichte activiteiten op te kunnen zetten.

Voorafgaand aan het huisbezoek ontvangen de betrokken bewoners een brief waarin het bezoek wordt aangekondigd en de bedoeling wordt uitgelegd. Het is vervolgens aan de bewoners zelf om te bepalen of zij mee willen werken aan het onderzoek.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelding hier naar de website van Present Hilversum of neem contact op met Dieuwertje Zantingh, diaconaal werker van de PgH via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.