Vredeswandeling 20 september. Loop jij mee?

‘Vrede verbindt verschil’. Dat is het thema dit jaar van de landelijke Vredesweek. Ook in Hilversum is er jaarlijks aandacht voor de Vredesweek. Dit jaar met een Vredeswandeling. Loop je mee?

Hoe gaan we met elkaar om

Het Platform Vrede Hilversum heeft de Vredeswandeling dit jaar een eigen thema meegegeven; ‘Hoe gaan we met elkaar om? De Raad van Kerken in Hilversum sluit daarbij aan. De wandeling start om 14.00 uur op de Kerkbrink. Zeven fakkels worden aangestoken. Verschillende organisaties voeren het woord. Daarna volgt een korte wandeling naar het gemeentehuis langs het MH17-monument. Vervolgens is er volop ruimte is voor onderling gesprek.

Jongerenviering

Eén van de fakkels wordt ontstoken in de jongerenviering in de Bethlehemkerk. Jongeren uit verschillende protestantse en katholieke kerken in Hilversum komen bijeen in de Bethlehemkerk. In de viering speelt de band RPM&Friends.

Pax

De Vredesweek is dit jaar van 19 tot en met 27 september. Vind hier meer informatie over de Vredesweek.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.