Voedselbank Zuid tijdelijk in de Bethlehemkerk

De wekelijkse uitgifte van de Voedselbank voor Hilversum-Zuid is vanaf 8 oktober vanuit de Bethlehemkerk. Deze voorziening is tijdelijk en zal ongeveer negen maanden duren. De uitgifte is iedere donderdagmiddag van 13u00 tot 15u00.

De Bethlehemkerk biedt tijdelijk plaats aan Voedselbank-Zuid omdat de huidige locatie, de Pniëlkerk aan de Van Ghentlaan, wordt verbouwd.
Het andere uitgiftepunt is in Hilversum-Noord, Korte Noorderweg 36. Ook daar is op donderdagmiddag de uitgifte.

Inleveren levensmiddelen

Op beide locaties kun je op donderdag levensmiddelen inleveren. In de Bethlehemkerk tussen 10u00 en 16u00. Op de Korte Noorderweg van 11u30 tot 15u30. Ook kunnen levensmiddelen in verschillende Hilversumse kerken worden gebracht.

Voedselpakket

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een voedselpakket? Kijk dan hier op de site van de Voedselbank. Of neem contact op met de sociaal coördinator, van maandag tot en met donderdag tussen 10u00 en 13u00: telefoon 035 – 526 7096 of mail: soc.coordinator@voedselbankgooi.nl.
Je kunt ook hier een filmpje bekijken.

Doneren of vrijwilliger worden

Wil je doneren aan de Voedselbank? Of vrijwilliger worden? Klik dan hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.