Vitamine G start met 3-maanden-kringen

‘Wil je je samen met anderen gericht verdiepen in een onderwerp? En vind je het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is een 3-maanden-kring iets voor jou. Je komt eens in de twee weken bij elkaar, in totaal bestaat een 3-maanden-kring uit circa 5-7 bijeenkomsten. Iedereen is welkom, ook geïnteresseerden van buiten Vitamine G.’

Zo begint de uitnodiging van Vitamine G voor een nieuw initiatief: de 3-maanden-kringen. Dit najaar zijn er twee: een over het bijbelboek Job en een onder de titel ‘Karaktertraining, Jezus navolgen, je karakter ontwikkelen’.

Kring over Job

Job is een bekende figuur uit de Bijbel. Het bijbelboek dat zijn naam draagt, gaat in op thema’s rondom menselijk lijden, de vraag naar wijsheid en rechtvaardigheid en wie God is. De 3-maanden-kring van Vitamine G over het boek Job gaat uitvoerig de diepte in met onder meer deze vragen. De kring is onder leiding van Kaj ten Voorde en werkt onder meer met videolessen. Klik hier voor de eerste video en klik hier voor meer informatie.

  • Wanneer: donderdagavonden 19 oktober, 2, 16 en 30 november en 14 december.
  • Tijd: inloop met koffie en thee om 19.45 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur.
  • Locatie: nader te bepalen locatie in Hilversum.
  • Aanmelden: voor woensdag 20 september bij Kaj ten Voorde via dit mailadres.

Kring Karaktertraining

In de 3-maanden-kring ‘Karaktertraining’ gaan deelnemers aan de slag met de karaktereigenschappen waarin jij wilt groeien en die passen bij een leven waarin je Jezus wil navolgen. Klik hier voor meer informatie.

  • Wanneer: dinsdagavond 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december 2023.
  • Tijd: inloop met koffie en thee om 19.45 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur.
  • Locatie: nader te bepalen locatie in Hilversum.
  • Aanmelden: voor woensdag 20 september bij Jan-Reindert Voogdt via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.