Vieringen Morgenster alleen nog online tot einde lockdown

Alle vieringen in de Morgensterkerk zijn alleen via de livestream mee te vieren. Dit besluit nam de wijkkerkenraad van De Morgenster gisteravond. Met ingang van 24 december zijn de vieringen zonder publiek.

De kerkenraad schrijft in een extra uitgave van Morgenster Actueel: ‘Het besluit is met pijn in het hart genomen. Kerstfeest als één van de hoogfeesten van de kerk, is een feest dat je zo graag samen in de kerk viert. Maar gezien de dringende oproep die minister Grapperhaus opnieuw op maandag 21 december gedaan heeft om de vieringen alleen online te houden en gezien het gegeven dat er nog steeds sprake is van een toename van het aantal besmettingen en een mogelijk nog besmettelijker variant van het virus, is dit besluit genomen. De kerkenraad is blij en dankbaar dat de livestream er sinds november is, zodat een ieder de vieringen in woord én beeld thuis kan meemaken. Zo kunnen we als gemeente toch verbonden zijn met elkaar.’

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.