Viering samengaan Geref. Kerk Loosdrecht en Bethlehemkerk

Zondag 11 september is het een feit. De Gereformeerde Kerk van Loosdrecht heeft dan definitief onderdak gevonden in de Bethlehemkerk.

In het voorjaar van 2021 kwam dit verzoek vanuit Loosdrecht. Sindsdien is er veel met elkaar gesproken, kennis gemaakt, afspraken gemaakt tussen kerkenraden en allerlei formaliteiten afgehandeld. Tijd om het samengaan te vieren. Dat gebeurt op zondag 11 september in de Bethlehemkerk, te beginnen bij de kerkdienst om 10u00. Een ieder is van harte daarvoor uitgenodigd.

Uitnodiging voor de laatste dienst

Op zondag 4 september komt de gemeente van de Gereformeerde Kerk Loosdrecht in haar laatste dienst bijeen in het kerkgebouw aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. De kerk wordt dan officieel gesloten. 
Dominee Hillegonda Ploeger gaat vervolgens voor haar volledige aanstelling van 0,8 aan de slag in de wijkgemeente van de Bethlehemkerk als onderdeel van de Protestantse gemeente Hilversum.
Ook voor deze dienst is iedereen van harte uitgenodigd: 4 september 10u00 aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 55 te Loosdrecht.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.