Vier Pasen samen

Komende zondag, 24 maart 2024, is het Palmzondag. Wij vieren Jezus’ aankomst in Jeruzalem. Een grote menigte juicht hem met palmtakken toe. Het feestelijke karakter van Palmzondag zal spoedig omslaan.

Weekend Palmzondag

De jongeren vasten dit weekend 24 uur lang. Ze brengen een bezoek aan Spangen in Rotterdam. Sponsor de jongeren en steun onze zustergemeente in Spangen. Hoe je kunt bijdragen lees je op de jongerenpagina.

De kinderen maken zaterdag een Palmpaasstok in de Morgenster. Zondag lopen ze hiermee feestelijk in de Regenboogkerk. Je kunt nog meedoen, kijk op de kinderpagina voor meer informatie. Graag aanmelden bij Froukje.

Stille Week

Op maandag gaan we de Stille Week in. In de verschillende kerken zijn vespers. Vanaf Witte Donderdag gedenken we het laatste Avondmaal. Goede Vrijdag de kruisiging. Op Stille Zaterdag is het donker en stil. We wachten op het licht dat komt.

Pasen

Op Paasmorgen vieren we feest. Het graf is leeg. Jezus is opgestaan.

Op Tweede Paasdag is iedereen welkom in De Morgenster om het Paasverhaal te horen en paaseitjes te zoeken.

 

Bekijk de speciale Paaspagina voor alle bijzondere activiteiten en de pagina Vieringen voor alle vespers en diensten.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.