Twintigers en dertigers op zondag 19 november

Op zondag 19 november is er weer een bijeenkomst van twintigers en dertigers uit de Protestantse gemeente Hilversum (PgH). Vanaf 18u00 is er eten en om 19u30 start een inhoudelijk programma tot ongeveer 22u00. Gekeken wordt naar een documentaire over jongeren die al hun bezit weg doen. Laten we ons inspireren of is het vreemd wat ze doen?

Onze toekomst in de kerk

De avond is een vervolg op de eerste bijeenkomst van 1 oktober j.l. Toen kwam een groep leeftijdsgenoten tussen 25 en 40 jaar samen voor een borrel in de Bethlehemkerk. Uit alle drie de wijkgemeenten die volgend jaar samen één gemeenschap vormen, waren er aanwezigen. Het werd een gezellig middag met als verbindend thema: onze toekomst in de kerk. Voor deze ontmoetingen werd toen ook een naam bedacht: Yubben: Young Urban Believers. Iedereen vanuit de PgH en daarbuiten is welkom!

Aanmelden voor de ontmoeting op 19 november kan bij dominee Aster Abrahamsen of Gerard Ekelmans via dominee.abrahamsen@gmail.com of kerk@gerardekelmans.nl

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.