Vervolg op Hulpactie voor Limburg

Op vrijdag 23 juli en zaterdag 24 juli hielden Vitamine G, Diependaalse kerk en Bethlehemkerk een inzamelingactie voor het door water getroffen Limburg. De actie was een groot succes.

Vervolgactie op zaterdag 14 augustus 11u00 – 14u00 Bethlehemkerk

De organisatoren van de actie hebben veel contact met de helpers in Limburg. Voorlopig blijft hulp nog hard nodig. Daarom is er een vervolg op de eerste hulpactie. Mensen hebben nog steeds geen gas en licht, of spullen om te koken. Vanuit diverse burgerinitiatieven wordt er voor grote groepen mensen gekookt en ook de vrijwilligers, die vanuit het hele land komen helpen, zijn wel aan een warme maaltijd toe.

Waar nodig worden boodschappen en maaltijden bij de mensen thuisgebracht. Denk aan een appartementencomplex waar de lift nog kapot is en ouderen die niet met de stoeltjeslift naar beneden durven.

Gevraagd worden:

  • Zuigelingenvoeding (nieuwe blikken), luiers (alle maten)
  • Schoonmaakspullen zoals: bezems, raamwissers, vloertrekkers, dweilen, emmers, poetsdoeken, vuilniszakken, scheppen, rubber laarzen v.a. maat 38, schoonmaakmiddelen, wasmiddelen.
  • Houdbare levensmiddelen zoals: filterkoffie, thee, suiker, instant melkpoeder, beschuit, crackers, ontbijtkoek, jam, hagelslag, pindakaas, appelstroop, houdbare melk, vruchtensap, koekjes (Sultana, e.d.), rijst, pasta, pastasaus, blikken soep, knakworst, groenten / fruit, flessen vloeibare margarine, olijfolie, toiletpapier.
  • Svp geen aangebroken verpakkingen en graag een ruime houdbaarheidsdatum. 

Mail voor vragen naar hulplimburg@bethlehemkerk.nl. De coördinatie van de hulpactie is in handen van Evert en Ans Borgers, en Godert en Machteld Voorstvader

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.