Vakantieweek voor ouderen

Voor mei volgend jaar staat er een vakantieweek gepland voor ouderen. Dertig ouderen die normaal gesproken moeilijk op vakantie kunnen, zijn van harte welkom. Deze keer in het landhuis IJsselvliedt in Wezep.

Vrijwilligers

Het landhuis IJsselvliedt ligt op een mooi landgoed waar heerlijk gewandeld kan worden. Het huis is volledig aangepast en geschikt voor mensen met een zorgvraag.
De vakantieweek is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wil je je inzetten om deze onvergetelijke week voor gasten en vrijwilligers mogelijk te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. De organisatie zoekt in het bijzonder mensen uit de zorg.

Aanmelden

De vakantieweek is van 14 tot en met 21 mei 2022. Meer informatie? Mee als vrijwilliger of gast? Meld je dan aan bij de contactpersoon uit de eigen wijkgemeente. Of bij Richard Stroband, voorzitter van Samen op Vakantieweek. Hij is bereikbaar via dit mailadres en via 06-12566638.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.