Geloofsopvoeding van kinderen met Lucré van Putten

Lucré van Putten komt weer naar Hilversum. Deze gedreven professional neemt je mee in de wereld van geloofsopvoeding van kinderen van 2 tot circa 13 jaar. Op 28 september 2021 van 20u00 tot 22u00 uur in de Bethlehemkerk. De inloop is vanaf 19.30 uur. Deelname is gratis. De avond is bedoeld voor kinderwerkers in de kerk, (groot)ouders, opvoeders en geïnteresseerden, ook voor belangstellenden buiten de PgH.

Organisator Rianne ten Voorde van Vitamine G licht toe. Twee thema’s staan op 28 september centraal.

Hoe houd je kinderen geboeid?

We hebben een geweldig verhaal. En we willen niks liever dan dat de kinderen dit oppikken. Alleen lijkt het soms zo ingewikkeld om ze erbij te houden. Over te dragen wat je zo graag wilt overdragen. Je leert hoe je een kind een boeiende tijd kunt geven op de kinderclub, de zondagsschool, of thuis.

Jongens in de kerk

Soms worden specifiek jongens in het kinderwerk ervaren als lastig, druk en zelfs als ordeverstoorders. Het gebruikte materiaal – vaak veel knutselwerk – spreekt de meeste jongens, eerlijk is eerlijk, ook niet altijd evenveel aan als de meeste meisjes. Je krijgt tips en ideeën om jongens meer te betrekken in het kinderwerk en bij geloofsopvoeding thuis.

Aanmelden vóór 20 september via https://eventix.shop/5y6m3a28. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen wordt bepaald hoeveel mensen in de kerk aanwezig mogen zijn.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.