Tjitske Volkerink bij Protestantse Lezing 2022

Aanstaande maandag 31 oktober geeft Tjitske Volkerink één van de tien workshops tijdens de Protestantse Lezing 2022. Volkerink, oprichter van het Christelijk Spiritueel Centrum in Hilversum en verbonden met de PgH, spreekt over ‘aanraking met geurige olie’. De Protestantse Lezing is dit jaar in Utrecht en heeft de vorm van een debat over secularisatie en zingeving met René de Reuver en Annemiek Schrijver. Daarnaast biedt het programma allerlei nieuwe vormen van zingeving.

Troost, ontspanning, gezelschap en liefdevolle aandacht

De workshops zijn in drie ronden van 15u00 tot en met 17u45. Volkerink over haar workshop: ‘Het persoonlijke menselijke contact door aandacht, aanraking is zoveel waard. Het is mooi, samen te ontdekken dat wat God geschapen heeft, kan meewerken voor meer welzijn. Lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Kom ervaren en leer met een eenvoudige methode van de handmassage in combinatie met een zorgvuldig uitgezochte geur echt iets te geven aan troost, ontspanning, gezelschap en liefdevolle aandacht.’

Klik hier voor meer informatie over het programma van de Protestantse Lezing in de Jacobikerk en in de Social Impact Factory te Utrecht. Aanmelding eveneens via deze link.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.