TijdCollecte: doneer vrije tijd

Wil jij klussen helpen oppakken voor mensen die hulp kunnen gebruiken? Stichting Present maakt dat mogelijk. Je hoeft niet per se handig of sterk te zijn. Soms is er even zijn voor iemand al genoeg, een spelletje, even helpen bij opruimen of dingen uitzoeken. Er zijn ook praktische klussen, zoals een tuin opruimen, een wandje schilderen of een lamp ophangen bij mensen die niet de middelen hebben of personen kennen, om dat zelf te regelen.

Stichting Present in Hilversum organiseert hiervoor de zogenoemde TijdCollecte. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie. Je kunt je ook direct opgeven via het contactformulier. Present Hilversum wil mensen helpen er voor elkaar te zijn.

Onlangs presenteerden medewerkers van Present in de Bethlehemkerk en in De Morgenster de TijdCollecte. Gemeenteleden kunnen afzonderlijk en met elkaar zich inschrijven voor een project. Klik voor de actie in de Bethlehemkerk hier en voor De Morgenster hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.