Tasjesactie voor ouderen en thuislozen

Vorig jaar is stichting Present Hilversum tijdens één van de lockdowns gestart met een tasjesactie voor ouderen in een zorginstelling. Gewoon een kleine attentie voor een groep mensen die zo hard werd getroffen door corona. De actie was een groot succes. Er werden ruim 350 tasjes bij ouderen bezorgd. De actie voorzag duidelijk in een behoefte.

Schrijnend veel eenzaamheid

Present wil daarom de actie herhalen. Deze keer voor ouderen en dak- en thuislozen. Present merkt dat beide groepen extra hoop en aandacht kunnen gebruiken. Voor iedereen was de laatste lockdown zwaar, maar als je oud, alleen of kwetsbaar bent, is een geïsoleerd bestaan extra alleen en verdrietig. Er is schrijnend veel eenzaamheid geweest.

Meld je aan voor 10 maart

Wil je meedoen met de tasjesactie? Graag! Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Klik hier voor meer informatie. Meld je aan voor 10 maart bij Carine Heinhuis van Present Hilversum via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.