Jonge Theoloog des Vaderlands te gast in Hilversum

Op woensdagavond 8 juni is in de Grote Kerk Tabitha van Krimpen, momenteel de Jonge Theoloog des Vaderlands, te gast. Zij neemt deel aan de inspiratiebijeenkomst ‘De toekomst van de kerk?!’

Kansen genoeg

Bij ‘toekomst van de kerk’ gaat het niet alleen om de kerk in Hilversum. De vraag is breder: Hoe ziet die toekomst van de kerk eruit? Is die toekomst wel zo anders dan nu? Tabitha van Krimpen deelt haar visie op de kansen en mogelijkheden van de kerk van morgen. Die zijn er volgens haar genoeg, maar mogelijk vragen nieuwe tijden wel om nieuwe vormen.

Naast het verhaal van Tabitha is er ook volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Wat hoop je voor de toekomst? Wat vind je spannend of lastig? Het belooft een boeiende avond te worden. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Waar de mensen zijn

Tabitha van Krimpen (1998) is dit jaar de Jonge Theoloog des Vaderlands. Ze is masterstudent aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) in Amsterdam. Behalve theologie studeerde ze ook bedrijfskunde (bachelor en master). Als Jonge Theoloog des Vaderlands is ze de ambassadeur van de theologie in de samenleving. Ook is ze bezig met jonge generaties en kerk en met ‘bottom-up theologie’: de kerk moet zijn waar de mensen zijn.

8 juni, 20u00, Grote Kerk, Kerkbrink Hilversum. Vrijwillige bijdrage. Aanmelding is niet nodig.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.