Swap Sint: ruilmarkt van cadeaus

Kom dinsdag 21 november naar de speelgoedruilmarkt in de Bethlehemkerk. Waarom elk jaar nieuwe cadeaus kopen als je ook kunt ruilen? Swap Sint (Recycle Sint) wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Het is een mooie manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Hoe werkt het?

Als je speelgoed inlevert krijg je munten waarvoor je ander speelgoed kunt uitkiezen. Het speelgoed dat je inlevert is:
– schoon
– compleet en heel (van puzzels graag een foto dat deze compleet is)
– met werkende batterij
– maximaal 10 stuks, waarvan maximaal 3 baby-artikelen
– geen speelgoed van spaaracties van bijvoorbeeld de Mac of een supermarkt en
– geen knuffels.

Ruilen

Het speelgoed dat je inlevert moet goed genoeg én van deze tijd zijn om een tweede leven als Sinterklaascadeautje te krijgen. Speelgoed dat teveel gebruikssporen heeft of overduidelijk niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt niet ingenomen. Het wordt door de vrijwilligers bekeken en in categorieën verdeeld, waar een munt naar waarde aan wordt gekoppeld. Voor 1 munt kun je een cadeau tot € 2,50 uitkiezen, voor 7 munten vanaf € 15,-.

Er kunnen ook kinderboeken zonder teveel gebruikssporen ingeleverd worden. Voor elk boek krijg je een boekenpunt. Deze kan weer ingeruild worden voor een ander boek. Speelgoed en boeken die worden ingeleverd kunnen aan het eind van de ruilmarkt niet meer opgehaald worden. Wat overblijft wordt na afloop aan een goed doel gedoneerd.

  • Inleveren speelgoed: dinsdag 21 november van 19u00 tot 20u00
  • Ruilen: dinsdag 21 november van 20u15 tot 21u30
  • Locatie: Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV Hilversum
  • Meer informatie over het inleveren en ruilen van speelgoed voor de SwapSint Ruilmarkt mail je naar: swapsint@bethlehemkerk.nl.
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.