Swap Sint Ruilmarkt op 18 november/ afgelast

Helaas afgelast vanwege coronamaatregelen.

De avonden worden langer en Sinterklaas is weer bijna in het land. De bergen speelgoed in de huiskamer worden nog wat hoger… Of er is gebrek aan leuk speelgoed… Kan dat anders? Ja!

Op donderdag 18 november organiseert Vitamine G een Swap Sint Ruilmarkt in de Diependaalse kerk.

Het idee is dat Sinterklaas duurza(a)m(er) gevierd kan worden, door jouw oude speelgoed te ruilen voor speelgoed waar een ander kind niet meer mee speelt. Iets voor jou? Ruim dan de kasten op en ruil mooi, compleet speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt voor ‘nieuw’ speelgoed!

Je levert eerst het speelgoed in, krijgt punten mee ter waarde van wat je hebt ingeleverd en kan die op een later moment die dag ruilen tegen speelgoed.

Enkele spelregels

  • Inlevermomenten in de Diependaalse kerk (via zij-ingang naar de achterzaal): donderdag 18 november tussen 13u00 en 16u30 en ’s avonds tussen 18u30 en 19u00.
  • We accepteren geen knuffels en boeken.
  • Vanaf 19u30 kan er worden geruild!
  • Bij binnenkomst wordt een Corona QR check gedaan (Coronapas of Testen voor toegang).
  • Speelgoed wat aan het einde overblijft, gaat in overleg met Annemarie Biebericher naar Laleaua (organisatie die werkt onder Romakinderen in Roemenië).

Deel dit bericht in nieuwsbrieven, appgroepen en online. Vergezeld van de volgende link naar Facebook:

https://www.facebook.com/events/3039011399692877/

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.