Stem op je favoriete nummer voor de Top 2000 Viering

Welk nummer wil jij horen in de Top 2000 Viering? Op vrijdag 18 december wordt vanuit de Regenboogkerk de Hilversumse Top 2000 Viering live uitgezonden. Geheel te volgen via de livestream. De bands Nice Choice en Home verzorgen de muziek. Stem alvast op jouw favoriete nummer!

Alles draait in deze Top 2000 Viering om het thema It’s a wonderful world. In een setting zoals die van de Beste zangers spelen de bands allerlei songs. Songs vol hoop op een mooie wereld. En ook songs vol weemoed. Gevoelens die het jaar 2020 met alle bijzondere gebeurtenissen oproept.

Stem uiterlijk 15 december

En welk nummer past voor jou daar het beste bij? Ga naar www.top2000kerkdienst.nl/stemmen/ en breng je stem uit voor de locatie ‘Hilversum’. Je stemt telt nog tot 15 december mee. Twee nummers uit de Hilversumse top 5 zullen in de Top 2000 Viering te horen en te zien zijn. De Hilversumse Top 2000 Viering is een initiatief van de Protestantse gemeente Hilversum.

Zet vast in je agenda: vrijdag 18 december 20u30: Top 2000 Viering. Te beleven via www. regenboogkerkhilversum.nl/kijk-mee. En stem hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.