Stand Up Diaconie voor Hilversum

Present Hilversum en Vitamine G organiseren een ‘Stand Up Diaconie’ op donderdagavond 31 maart. Een speciale avond voor iedereen die diaconaal actief is of wil zijn. Met speeddates, mooie verhalen en aan de slag.

Beste plannen

Volgens de organisatoren ‘belooft het een mooie, enerverende avond te worden waarin we elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en concrete activiteiten in de steigers zetten. Stand Up Diaconie is bedoeld voor mensen – volwassenen, jongeren, tieners – uit álle kerkelijke gemeenten en parochies in Hilversum. De Stand Up wordt van harte aanbevolen door het College van Diakenen van de Protestantse gemeente Hilversum. Bovendien: de mooiste en beste plannen waarvoor de aanwezigen warmlopen, zullen geldelijk worden ondersteund door dit College. Dat maakt dat er als vervolg op deze avond daadwerkelijk enkele nieuwe diaconale projecten in Hilversum kunnen worden uitgevoerd.’

Hoe komen ideeën echt van de grond?

In Hilversum is er sprake van mensen die in armoede en eenzaamheid leven. Op tal van plekken zijn er initiatieven om mensen te steunen. Volgens de organisatoren is dat op lokaal niveau ‘nog niet zo makkelijk. Want hoe bereik je de juiste mensen en hoe komen mooie ideeën ook echt van de grond. Op 31 maart maken we het concreet. Tijdens de Stand Up Diaconie laten we ons inspireren en werken we samen ideeën uit waarmee we in Hilversum actief aan de slag gaan. Wil je jouw diaconale inzet ook concreet vormgeven? Een keer meedoen aan een project? Kom dan naar de Stand Up Diaconie.’

De avond is in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263. Aanvang 20u00; welkom vanaf 19u30 uur welkom. Graag aanmelden via dit mailadres. Klik voor informatie hier of mail naar dit adres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.