Sirkelslag YOUNG LITE lockdown- en avondklokproof

Vrijdagavond 5 februari 20u00: Sirkelslag YOUNG LITE voor jongeren van 12-17 jaar. Sirkelslag YOUNG LITE speel je met je eigen groep of familie, ieder vanuit zijn/haar eigen huis. Je speelt dus individueel tegen andere jongeren of tegen andere familieleden. Het spel is eenvoudiger qua opzet dan de originele versie van Sirkelslag YOUNG en je hoeft dus ook geen scores door te geven. 

Aanmelden

Wil je meedoen binnen de jongerengroep van protestants Hilversum? Meld je aan bij Renate Japenga. Of via je kerkapp groep.
Wil je aanmelden via Jong Protestant, klik dan hier. Dat moet wel voor 3 februari.

Het spel start met een gezamenlijke introductie-livestream op YouTube op vrijdagavond 5 februari om 20.00 uur. Hierna ga je als groep zelf spelen. Je speelt de vijf spellen thuis en via een videoverbinding zoals Zoom, Meet, Teams etc sta je in contact met de andere jongeren in je jeugdgroep (of je speelt het spel als gezin). Jij als groepsleider/spelleider bepaalt hoe lang je alle spellen wilt spelen. Bij het ontwerp is er vanuit gegaan dat je de vijf spellen binnen 60 minuten kunt spelen. Je hoeft dus geen rekening te houden met deadlines of een strak speelschema! 

Droogte en overstromingen

In de spellen spelen ‘droogte en overstromingen’ een belangrijke rol. Net als bij de ‘normale’ edities van Sirkelslag maak je kennis met het werk van Kerk in Actie. Dit jaar gaat het om de problemen in Bangladesh en Ethiopië. Beide landen hebben te kampen met klimaatproblematiek. In de spellen staan we stil bij dit thema en in de gezamenlijke livestream hoor je hier meer over. 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.