Sirkelslag Kids / uitgesteld

Vanwege coronamaatregelen uitgesteld. Nieuwe datum wordt later bekend gemaakt.

Op vrijdagavond 19 november 2021 is er weer Sirkelslag KIDS. Het spannende, interactieve spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland. Aanvang 19u30.

In de tijdmachine

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we tijdens Sirkelslag terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs! 

Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee! Dan gaan we eens kijken of wij het met elkaar kunnen winnen van de andere groepen in Nederland.

Aanmelden

We verwachten je uiterlijk om 19u15 in de Bethlehemkerk, zodat we om 19u30 uur direct kunnen beginnen. Om 21u00 is het afgelopen en kan je weer opgehaald worden. Graag aanmelden vóór woensdag 17 november bij Christa, Klik hier voor haar mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.