SchuldHulpMaatje helpt bij financiële problemen

Geldzorgen geven vaak stress. Daardoor kunnen mensen niet meer helder nadenken en worden de problemen alleen maar erger. Een Maatje is er dan om te luisteren, te helpen overzicht te krijgen en samen een aflossingsplan te maken. De Maatjes zijn daar speciaal voor opgeleid. En die hulp kost niets.

Iedereen met financiële problemen kan contact opnemen, wat de oorzaak van de schulden ook is. Hoe eerder mensen aan de bel trekken des te beter. Stap over de schaamte heen, vraag hulp. Als u zelf geen problemen heeft, kunt u wellicht een familielid of bekende met financiële problemen attent maken op deze mogelijkheid.

Aanmelden voor hulp bij financiële problemen is eenvoudig. Vul het formulier in op www.schuldhulpmaatje.nl of bel coördinator Daniel Wagenaar voor informatie of voor een afspraak (06-12702998). De afdeling Hilversum-Naarden-Bussum werkt samen met de kerken uit de regio.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.