Scheppen met Lego serious play / uitgesteld

Wat betekent het om ook zelf een nieuwe schepping te zijn? En hoe laat je dat zien met Lego? Iets voor jou? Je kunt kiezen uit drie avonden in november waar je (weer) lekker met Lego aan de gang kunt. Coronaproof uiteraard. Kaj ten Voorde van leidt de workshop LEGO SERIOUS PLAY.

Nieuwe schepping

Deelnemers laten zich inspireren door een tekst van de apostel Paulus. In zijn tweede brief aan de Korintiërs roept hij zijn lezers op met andere ogen naar de wereld, naar Christus en naar zichzelf te kijken: ‘Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.’ Wat betekent het om ook zelf een nieuwe schepping te zijn?

Je kunt je uiterlijk 29 oktober aanmelden voor één van drie data: donderdagavond 12 november, donderdagavond 19 november en donderdagavond 26 november. Tijdstip: 19.30 uur – 21.45 uur
Inloop: 19.15 uur. Locatie: Diependaalse kerk. Klik voor aanmelden hier. Kijk voor meer informatie op de website van Vitamine G.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.