Save the date: woensdagavond 20 april

De leden van de Protestantse gemeente Hilversum zijn allen hartelijk welkom op 20 april om 20u00 in de Grote Kerk op de Kerkbrink. Twee grote onderwerpen staan op de agenda: de invoeging van de Gereformeerde kerk Loosdrecht in de PgH en de voortgang van de plannen voor PgH2025.

Gemeenteleden kunnen commentaar geven op de plannen voor de invoeging van de Geformeerde kerk Loosdrecht in de PgH, en in het bijzonder in de Bethlehemkerk. Een jaar geleden verzocht de Gereformeerde kerk Loosdrecht om ‘onderdak’ in de wijkgemeente van de Bethlehemkerk. Inmiddels zijn de plannen daarvoor uitgewerkt. Klik voor meer informatie hier.

Tijdens het tweede deel van avond bespreken deelnemers ideeën over de Protestantse gemeente Hilversum in 2025. De Algemene kerkenraad en in het bijzonder de Beleidsgroep PgH2025 zijn daar intens mee bezig. De precieze opzet van de avond wordt binnenkort bekend. Het is alvast goed de bijeenkomst in de agenda te zetten. Klik voor PgH2025 hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.