In mei weer Samen Op Vakantieweek

Voor 6 tot en met 13 mei staat er een vakantieweek gepland voor ouderen. Dertig ouderen die normaal gesproken moeilijk op vakantie kunnen, zijn van harte welkom. Wederom in het landhuis IJsselvliedt in Wezep. De wijkcontactpersonen hebben de aanmeldingsformulieren al in hun bezit en hebben beoogde deelnemers al bezocht of gaan dit binnenkort doen.

Richard Stroband laat weten: ‘Het thema voor vakantieweek is ‘Tot bloei komen’, met een knipoog naar het voorjaar en wie weet, de bloeiende rododendrons in de tuin van IJsselvliedt. Fijn dat de vrijwilligersploeg nu al compleet is, ze hebben er echt zin in!’

Kosten

De prijzen voor de vakantieweek zijn verhoogd. Stroband: ‘Dat was ook wel te verwachten. Mocht u om financiële redenen twijfelen of uw mee kunt, bespreek dit dan met uw wijkcontactpersoon of een diaken van de wijkdiaconie. Zij bekijken dan of er een financiële tegemoetkoming mogelijk is vanuit de diaconie.’

Thermometeractie

Op de zondagen 8, 22 en 29 januari collecteren de diakenen van de Protestantse gemeente Hilversum door middel van een thermometeractie voor bekostiging van de vakantieweek. Helpt u mee? De bijdrage kunt u overmaken naar NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum onder vermelding van ‘Thermometeractie SOV’.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.