Ruimte voor kinderen en jongeren in gezamenlijke vieringen

Jeugdwerker Peter van Wesel en dominee Aster Abrahamsen vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren in de nieuwe breed-protestantse geloofsgemeenschap ‘volop prioriteit, ruimte en aandacht krijgen’.

Zij laten weten: ‘Daarom heeft de leiding van de kinderdienst en tienerdienst van Bethlehemkerk, De Morgenster en Regenboogkerk de handen ineen geslagen. Bij elke gezamenlijke BeMoRe-dienst tot aan de zomer willen we proberen om aan alle leeftijden te denken:

  • Er is oppas voor kinderen van 0-4 jaar
  • Er is kinderdienst voor kinderen van 4-7 jaar en voor kinderen van 8-12 jaar
  • Er is tienerdienst voor de tieners vanaf 12 jaar

Kinderen en tieners hoeven niet van te voren zich op te geven, maar kunnen gewoon aansluiten. 
We proberen dit het eerste half jaar van 2024 bij elke gezamenlijke dienst aanbieden, als een soort pilot. Dit om te zien of het allemaal loopt, of er genoeg leiding is, of er kinderen en tieners op af komen etc. In mei / juni evalueren we dit.  Voor vragen neemt contact op met ds. Aster Abrahamsen of jeugdwerker Peter van Wesel.’ Klik op de namen voor de mailadressen.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.