Regenboogkerk wil diaconale markt herhalen

De diaconale markt die de Regenboog op 11 september organiseerde, smaakt naar meer. De markt leverde bijna 2.500 euro op voor de Hilversumse Voedselbank. De markt en de openstelling van de kerk trokken menig bezoeker. De Regenboogkerk overweegt nu vaker een diaconale markt te houden.

Positieve energie

Actief nodigde de Regenboogkerk buurtbewoners uit. Met resultaat. Een groot deel van de bezoekers heeft voor de eerste keer kennis kunnen maken met de kerk. Mensen die al jarenlang in de buurt wonen, bleken nog nooit binnen te zijn geweest. Velen volgden de rondleiding door de kerk onder het genot van orgel- en pianospel. Bezoekers toonden zich verrast door de ruimte van met name op de bovenverdieping. Het gevoel van positieve energie kreeg een extra boost door muzikanten op de diaconale markt. En uiteraard door de mooie opbrengst van de verkochte producten voor het goede doel.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.