Prayer for Ukraine terug te zien

Een zeer indringende getuigenis van een inwoonster uit Charkov over het oorlogsgeweld. Het onderstreepte het grote belang om met elkaar te bidden en stil te staan bij de oorlog in Oekraïne. Donderdagavond 24 maart kwamen mensen uit Oekraïne en Hilversum bijeen in de wekelijkse wake van de Hilversumse Raad van Kerken. Deze keer in De Morgenster in Hilversum Noord-Oost. De wake is terug te zien via deze link.

De wake werd een geheel van gezangen in het Oekraïens, Nederlands en Engels, psalm 31, filmfragmenten, een getuigenis, het opsteken van kaarsen en lichtjes, zegenbede en vooral van gebed. Elroy Kaak en Jan de Leede gingen voor, respectievelijk pastor van de H.Hart-H.Joseph-parochie en voorzitter van de Protestantse gemeente Hilversum. Een tolk verzorgde de vertaling van Oekraïens en Engels. Albert Jan Schol begeleidde op de vleugel.

De volgende wake is in de Bethlehemkerk op donderdag 31 maart om 19u00, Loosdrechtseweg 263 Hilversum. De wake van vorige week in de Sint-Vituskerk is hier nog terug te zien.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.