Pioniersdienst 22 jan: Een nieuw begin

Na de zomer is de Grote Kerk gestart met maandelijks een pioniersdienst, naast de kerkdiensten van 10u00 en 17u00. Of je nou een doorgewinterd kerklid bent, nog maar kortgeleden met het geloof in aanraking kwam of dat je nog aan het zoeken bent, iedereen is welkom bij de pioniersdiensten. Wel is het zo dat de diensten steeds worden ingevuld vanuit het blikveld van jonge mensen.

Inhoudelijk en gezellig

Gemiddeld 70 mensen waren bij de eerste samenkomsten aanwezig. ‘De pioniersdienst blijken daarnaast prima geschikt om vrienden en buren mee te nemen. Vooral over de combinatie van een inhoudelijk programma met een gezellig samenzijn voor en na de tijd zijn de aanwezigen onverdeeld enthousiast’, zo laat de organisatoren van het nieuwe initiatief weten.

Op 22 januari 2023 staat de eerste pioniersdienst van dit jaar gepland. Deelnemers denken met ds. Wim Moehn denken na over ‘een nieuw begin’. Net als in de andere pioniersdiensten gaat dat op een interactieve manier. Iedereen is vanaf 11u30 uur welkom om rond de statafels onder de kansel koffie, thee en fris te drinken. Om 12u00 start de pioniersdienst en vervolgens lunchen deelnemers met elkaar.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.