Pionier ‘Geloven in Spangen’ te gast in Grote Kerk

In het kader van de missionaire week organiseert de Grote Kerk op 25 januari een avond met Nico van Splunter. Van Splunter is wijkpastor en pionier van Geloven in Spangen. Iedereen is van harte uitgenodigd. De avond begint om 20u00.

Kerk terug van weggeweest

Geloven in Spangen is ontstaan vanuit het missionaire werk in de Rotterdamse wijk. Elke zondag komt de geloofsgemeenschap bijeen. Dat is bijzonder, want in 1967 deed de laatste koster het licht uit in de Kapel van Spangen. De kerk is dus zogezegd terug van weggeweest. Geloven in Spangen is als kerngemeente onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De vieringen zijn in speeltuin Het Westen.

De Grote Kerk schrijft over deze avond: ‘Tijdens het Focustraject kregen we wel eens de vraag of we dieper in zouden kunnen gaan op het hoe en wanneer een ‘missionair’ gesprek voeren met een niet christelijke buurman, vriend, of familielid. Hoe doe je dat? En moet je dat wel heel actief doen? We hebben Nico gevraagd of hij ons daarin mee zou kunnen nemen in een soort ‘cursus’ vorm. Hij heeft daar ervaring mee en komt hiervoor ook graag naar Hilversum.’

Grote Kerk, ingang aan de Kerkbrink in Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.