Pinksterconcerten voor kinderen

Maar liefst drie Pinksterconcerten staan op het programma van Zingen in de Kerk. Speciaal voor kinderen. Klik hier voor de tickets van de gratis online concerten.

De concerten zijn op 5, 12 en 19 mei. Marcel & Lydia Zimmer geven op 5 mei een interactief concert met een feestelijk karakter.
Op 12 mei zijn Ilse Bevelander en Anneke Doest van de partij met hun kindertheater ‘Over schapen Enzo’. Dat wordt een spookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie. ‘Voor iedereen van 4 tot 100 jaar en ouder’, zeggen Ilse en Anneke.

Kids Crew

Het derde Pinksterconcert is op 19 mei met de Kids Crew, een getalenteerde groep kids die van dansen en zingen houdt. Elly van Rikkert doet ook mee samen met André van der Weide. Samen maakten zij het nieuwe liedje ‘Pinksterfeest’ dat tijdens het Pinksterconcert natuurlijk te horen is. 

Zingen in de Kerk is een initiatief van de Protestantse Kerk Nederland. Klik hier voor de tickets.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.