PgH-Nieuwsbrief voorziet in behoefte

De Nieuwsbrief van de Protestantse gemeente Hilversum voorziet duidelijk in een behoefte. Dat is de uitkomst van een representatief onderzoek onder abonnees van de nieuwsbrief. Het onderzoek vond afgelopen zomer plaats.

De PgH-nieuwsbrief verschijnt één tot twee maal per week via de e-mail, afhankelijk van het nieuwsaanbod. De nieuwsbrief biedt de laatste artikelen die verschenen zijn op de website van de PgH. 90% van de abonnees zegt de nieuwsbrief gemiddeld eens per week te lezen, 100% van de abonnees geeft aan de nieuwsbrief minimaal eens per veertien dagen te lezen. De nieuwsbrief bevat artikelen over activiteiten en ontwikkelingen die voor leden van de PgH interessant kunnen zijn. Ook nieuws vanuit de PgH en de PKN komt aan bod.

Meerwaarde

Ten opzichte van de communicatiekanalen van de wijkgemeenten heeft de PgH-nieuwsbrief duidelijk meerwaarde. Dat waarderen de abonnees met een 4 op een schaal van 5. Overall krijgt de nieuwsbrief een rapportcijfer van 8,3 op een schaal van 10. Bijna 90% van de abonnees vindt echter dat de nieuwsbrief te weinig bekendheid geniet binnen de PgH. Momenteel telt de nieuwsbrief ca 175 abonnees.

Abonneren

Een abonnement is kosteloos en makkelijk te verkrijgen. Ga daarvoor naar www.pknhilversum.nl en vul je naam en e-mailadres in onder het kopje ‘Nieuwsbrief’. Het abonnement is eenvoudig op te zeggen. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee het abonnement direct kan worden beëindigd.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.